flyttfirma-stockholm-flyttkarlar

Företagsflytt

Är du ute efter en kontorsflytt eller företagsflytt utöver det vanliga? Vi på MEX flyttfirma i Stockholm har erfarenhet av små såväl som stora flyttar och ser till att allt följer med. För oss är det viktigt att flytten går så smidigt som möjligt och hjälper er därför att packa ner allt i kartonger om ni önskar. Givetvis ingår gratis flyttkartonger när ni anlitar vår flyttfirma.

Flyttfirma som prioriterar säkra transporter

När du anlitar en flyttfirma för en företagsflytt är det förståeligt att en säker transport blir mer viktig. Många företag kan ha känsliga saker som datorer, skärmar och viktiga dokument som absolut inte får försvinna eller gå sönder.

Som kund är det viktigt att du känner förtroende för vår flyttfirma och därför lämnar vi mer än gärna referenser från tidigare flyttar. Din flytt ska ske utan oro och vi garanterar att du kan lita på våra medarbetare till 100 procent. Har du frågor eller önskar du en offert inför din kommande kontorsflytt är du välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Smidig företagsflytt i Stockholm – få kostnadsfri offert

Välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål kring flytten eller om du önskar mer information hur en företagsflytt går till. Vi finns tillgängliga per mejl, telefon och via kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort med ett kostnadsförslag. Vill du anlita vår flyttfirma i Stockholm som privatperson är denna sida för dig.

Superbra hjälp vid flytt med positivt team & bra attityd. Enkelt att boka!

Maria F.

Jag har de senaste 5 åren flyttat för 3:e gången. Denna gång med MEX och grabbarna jag fick hem till mig var fantastiska. De var trevliga, effektiva och hjälpsamma och riktigt service inriktade, de blev mina bästa polare för dagen! Vi tackar för en grym flytt upplevelse. Med vänlig hälsning, Knopvägen, Saltsjöbaden

Aryo E.

Superbra bemötande per telefon vid bokning, flytten bokad till 07.00, kom exakt 07.00. Är jättenöjd, trevliga och proffsiga flyttkillar, bra pris, billigare än offerten då de blev klara tidigare. Supernöjd!

Gisela P.
Anlita vår flyttfirma när du står inför en företagsflytt i Stockholm! Beskriv dina önskemål och få en kostnadsfri offert!