flyttfirma-stockholm-flyttkarlar

Flytthjälp

Flytta är kul, men visst vore det skönt att få hjälp med allt bärande och packande? Vi på MEX flyttfirma i Stockholm hjälper dig gärna med allt kring flytten. Kanske önskar du enbart transporthjälp. Eller så vill du ha hjälp med alla delar såsom nedpackning, transport, uppackning och möblering. Oavsett vilken flyttjänst du behöver hjälp med ser vi till att anpassa oss. Vi är inte klara förrän du är helt nöjd med vår flytthjälp.

Från små lägenhetsflyttar till flytthjälp för större villor i Stockholm

I och med att vi har över 17 års erfarenhet som flyttfirma har vi hunnit med en del. Vi hjälper till med allt från mindre längehetsflyttar till att vi flyttar hela villor. Vi tar hand om alla möbler och flyttkartonger, och självklart bär vi dina ägodelar med omsorg för att ingenting ska skadas under transporten. Skulle det vara så att du inte hinner packa är det inga problem, självklart löser vi på flyttfirman det.

Vi erbjuder även företagsflyttar och kontorsflyttar för dig som företagare i Stockholm. Ge oss all information så återkommer vi med en exakt prisbild!

flytthjälp-stockholm-tre-lastbilar-mex

Prisvärd flytthjälp – extra billigt för dig som privatperson

Med tanke på den service och kvalitet vi erbjuder i form av vår flytthjälp skulle vi knappast kalla den billig. Vårt pris för en flytt är konkurrenskraftigt om vi ser till marknaden i Stockholm. Priset kan däremot bli billigare för dig som privatperson. När du anlitar oss i din bostad har du nämligen rätt att använda RUT-avdraget, vilket är ett skatteavdrag du kan ta del av när du exempelvis anlitar en flyttfirma.

Som privatperson har du med RUT-avdraget rätten att dra av upp till 50 000 kronor per år och person. Det ger dig ett billigare pris för flytthjälp. Vill du veta exakt pris på din kommande flytt? Hör av dig så återkommer vi med ett tydligt kostnadsförslag via en offert.

Vi vill tacka er för flytten ni utförde i onsdags från Huddinge till Högdalen (3:e vån. utan hiss) ! De 3 killarna var jättetrevliga, supereffektiva och de förtjänar verkligen beröm! Vi kommer att rekommendera er varmt!

Marion och Patrik.

Kan varmt rekommendera Mex om ni ska flytta. Jag bokade en flytt av ca 20 kartonger och några möbler den Södermalm till Solna. Mycket nöjd, från bokningen till själva flytten. Två killar var klara på 2-3 timmar och var värt varenda krona. Kommer absolut använda dom igen!

Helene B.
Få ett gratis kostnadsförslag på din kommande flytt – vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för flytthjälp i Stockholm!