Om oss

Seriös flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet av branschen

Flytta tryggt och säkert med oss i Stockholm. Vi har gedigen erfarenhet från olika typer av flyttar med mångårig erfarenhet.

De flesta av våra kunder är återkommande kunder, eller så är det många som blivit rekommenderade att anlita oss från en annan tidigare kund. Hör av dig till oss vad du behöver hjälp med, så löser vi det. Inget flyttuppdrag är det andra likt.

Tjänster vår flyttfirma erbjuder:

Flytthjälp till ett bra pris

Vi tycker att en flytt enbart ska kännas kul, och inte krånglig som vissa ofta får det att framstå som. Efter många år i branschen kan vi garantera dig pålitlig flyttservice men också till ett konkurrenskraftigt pris.

Oavsett om du behöver hjälp med en lägenhetsflytt, en kontorsflytt eller en transport av ett par möbler finns vi tillgängliga för dig. Vi ansvarar för att packa ihop dina flyttkartonger eller möbler, transporterar dem till den nya adressen, och slutligen packar vi upp och möblerar, om du så önskar. Vi som arbetar på flyttfirman är måna om att du blir helt nöjd med flytthjälpen och finns tillgängliga under hela processen.

Varmt välkommen att kontakta oss när du har frågor angående hur en flytt går till, eller när du vill anlita oss.